Уеб Дизайн Студио ЗАШЕВ


Студио за уеб дизайн „Зашев” е създадено през 2009 година и за кратко успя да се докаже на пазара със своите иновативни и цялостни решения. Целта на студиото е изграждане на индивидуални проекти, отговарящи на нуждите и желанията на клиентите.

 

През 2012 година студиото се присъедини към Дизайн Център Десенс, разположен в Бизнес Парк Русе. Дизайн центъра заема площ от 800 кв.м. и обединява професионални екипи от различни сфери на дизайна.

 

Сайтовете, които създава студиото са същевременно атрактивни и функционални. Изработката на сайт не е производствен, а творчески процес, в който се стремим да дадем всичко от себе си. За да бъде един сайт ефективен е необходимо да се премине през няколко етапа:

 

  Първоначално проучване и адекватно консултиране на клиента;
  Създаване на цялостна концепция и представянето и;
  Подготовка на мостри за визуализиране на проекта;
  Изграждане на графичната и програмна част;
  Проверка на функционалността;
  Публикуване в интернет;
  Оптимизация на сайта за търсене;
  Оформяне на рекламна стратегия;
  Мониторинг и поддръжка;

 

В разработката на проектите се използват най-новите технологии, което ги прави гъвкави и актуални. Студиото отделя особено внимание на внедряването на иновации и обучение на персонала за постигане на максимални резултати.

 

Интернет е неизменна част от живота на хората и предоставя неограничени възможности за реклама и нещо повече това е един от най евтините и същевременно един от най-ефективните методи за реклама. Сайтът е лицето на фирмата Ви пред милиардите потребители в глобалната мрежа и за това е толкова важно да изглежда изумително.

 
Бизнес Парк Русе
Студио за уеб дизайн Зашев
Дизайн център Десенс
Кафе Десенс